14/07/14 - 22:23h

Troickom istekla jednogodišnja suspenzija!

 

Srpskom teniseru Viktoru Troickom istekla je suspenzija od godinu dana, koja mu je izrečena nakon odbijanja da uradi test krvi u danu kada je igrao meč. Srpski teniser se nada da bi na teren mogao da se vrati već sledeće nedelje, ukoliko dobije specijalnu pozivnicu za turnir u Gštadu.

article

Podsećanja radi, Troicki je bio određen da uradi test krvi u Monte Karlu, pre godinu dana, ali je tvrdio da se ne oseća dobro i da mu je službenica anti-dopinga rekla da može da pomeri testiranje. On je test uradio naredni dan, zbog čega je kažnjen sa 18 meseci, da bi kazna naknadno bila umanjena na godinu dana.

Zaista želim svima da dokažem koliko je bila nepravedna ova odluka,” rekao je Troicki za srpske medije.

Takođe želim da nadoknadim sve što sam propustio, mada ne znam koliko će mi vremena trebati da se vratim na onaj nivo na kome sam bio pre suspenzije.”

Na nekim turnirima mogu da se nadam specijalnim pozivnicama. Trenutno čekam odgovor od organizatora turnira u Gštadu. Nakon toga, sledi nekoliko čelindžera u Italiji.” iznosi svoje planove za naredni period Troicki.

Viktor je dodao da će njegov saigrač iz reprezentacije, Novak Đoković, koji je sve vreme bio velika podrška Troickom tokom suspenzije, pokušati da mu pomogne da dobije pozivnice i za neke turnire po Aziji.

Novak mi je bio velika podrška sve vreme, trenirao sam sa njim u Monte Karlu, Dubaiju i Majamiju.” istakao je Troicki.

On je dodao i da mu je glavni cilj da se vrati u top 100 do kraja sezone.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP Rang Lista, ATP trka, ATP u Gštadu, Doping, Intervju, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: Nema

 
Dragoslava July 15, 2014 Odgovori

Velika nepravda,nadam se da ces uspeti u svojim planovima i to sto pre,samo napred,glavu gore!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.