27/03/14 - 15:03h

Troicki: Vraćam se za tri i po meseca

 

Iako pred sobom ima još tri i po meseca pauze usled suspenzije, Viktor Troicki je već počeo da sprovodi u delo plan priprema za povratak na teren. Trenutno se nalazi u Majamiju, nije mu dozvoljeno da vežba na terenu, ali se snalazi radom u teretani. Nije obeshrabren surovim odnosom Međunarodne teniske federacije i gori od želje da što pre zaigra na turnirima.

Viktor Troicki. Getty Images.

Viktor Troicki

Ono što je svakako ohrabrujuće jeste da je Viktor pun pozitivne energije, rešen da izvuče maksimum u nastavku karijere, iako će van terena provesti čitavu godinu. Kazna zbog izostanka uzorka krvi ističe mu 15. jula.
Još par dana sam u Majamiju, gde sam došao da bih napravio plan i video se sa menadžerom. Odavde putujem u Monako i tamo ću biti malo duži period. Dolazi mi i trener, tako da krećemo punom parom. Spreman sam za rad i napredak u igri. Mislim da imam dovoljno vremena da se spremim i sve je sada na meni kako ću iskoristiti ova preostala tri i po meseca. Motivisan sam jako, tako da jedva čekam da počne-iskren je Viktor.

Troicki već ima i plan gde će prvo zaigrati, nakon isteka suspenzije.
Najverovatnije će mi prvi turnir biti u Umagu. Posle toga sledi turnir u Kicbilu, a onda verovatno čelindžeri širom Evrope, jer neću moći da učestvujem na turnirima u Americi zbog ranga-ističe Viktor brojeći dane do povratka na teren.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP 500, ATP Rang Lista, ATP trka, Dejvis Kup, Masters, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari: 1

 
Nevena March 29, 2014 Odgovori

Gde se vraca?

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.