25/07/14 - 13:40h

Troicki – Verdasko live prenos (ne pre 17:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Viktor Troicki danas igra meč četvrtfinala na ATP turniru u Gštadu. Protivnik tenisera iz Srbije je Španac Ferdando Verdasko, a zbog meča koji je Fernando morao danas da završi duel sa Troickim je posalednji na Centralnom terenu i neće početi pre 17:30h. Direktan prenos meča iz Švajcarske možete pratiti na tenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Viktor Troicki se na turnire vraća posle godinu dana suspenzije, trenutno zauzima 847. mesto na ATP listi, a za turnir u Švajcarskoj dobio je “specijalnu pozivnicu”. U prvom kolu Srbin je savladao mladog Austrijanca Dominika Tima rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:4, dok je u drugom eliminisao Kazashtanca Andreja Golubjeva rezultatom 2:0, rezultat po setovima glasio je 6:3, 6:4, za sat i 9 minuta igre.

Viktor Troicki, live prenos

Viktor Troicki, live prenos

Španac, Fernando Verdasko, trenutno je 38. teniser sveta, a na ovom turniru je postavljen za 4. nosioca. U prvom kolu Fernando je bio slobodan, a u drugom mu je protivnik bio Nemac Jan-Lenard Štruf. Ovaj meč je juče počeo i završena su samo dva seta, a treći je zbog mraka morao biti odigran danas. U poslednjem delu bolje se snašao Španac i u taj-brejku slavio rezultatom 7:3.

Viktor Troicki i Fernando Verdasko do sada se nisu sastajali na ATP turnirima.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Gštadu, Direktan prenos, Live Prenos, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.