31/01/24 - 11:08h

Troicki pred Slovačku: Momci spremni za sva iskušenja

 

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je da veruje u pobedu protiv Slovačke i pozvao je navijače da dođu u velikom broju na ovaj meč.


Meč između Srbije i Slovačke u kvalifikacijama za Dejvis kup biće odigran drugog i trećeg februara u Kraljevu.

“Već treći put igramo u Kraljevu i sećam se da nas je publika nosila do trijumfa. Pozivam ih da nam i ove godine pomognu protiv Slovačke, da nastavimo trijumfalan niz. Slovačka je veoma neugodan protivnik”, rekao je Troicki na konferenciji za medije.

On je podsetio da za Srbiju neće igrati Novak Đoković i Hamad Međedović.

“Svi reprezentativci koji su ovde, u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji su spremni za meč i imaju odlične uslove da se pripreme za petak i subotu. Nažalost, već se znalo da Novak neće da igra, a od planiranih reprezentativaca zbog prehlade je otpao i Međedović. Međutim, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović i Nikola Ćaćić su spremni za sva iskušenja”, dodao je selektor Srbije.

Troicki je rekao da je Dejvis kup selekciji Srbije priključen juniorski reprezentativac Ognjen Milić.

“Reč je o levorukom talentovanom igraču kome će da puno znači rad sa seniorskim reprezentativcima”, istakao je Troicki.

Selektor Slovačke Tibor Tot izjavio je da veruje u svoj tim.

“Do sada nisam imao prilike da budem u Kraljevu, a uslovi su odlični. Verujem da ćemo jakom timu Srbije, jednom od najboljih u svetu, čak i bez Novaka, da se suprotstavimo kako dolikuje. Došli smo da se borimo, Italijane smo namučili prošle godine, bilo je 3:2 za njih, zašto da to ne ponovimo i ovde”, poručio je Tot.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.