15/04/13 - 07:24h

Troicki – Nieminen live prenos – Gledajte direktan prenos (oko 10:30h)

 

Srpski teniser Viktor Troicki danas startuje na turniru Masters serije u Monte Karlu. Protivnik srpskog tenisera biće Finac Jarko Nieminen, a meč je prvi na programu na drugom po veličini terenu u Kneževini. Direktan prenos meča pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ovo je prvi meč Viktora Troickog posle onog maratonskog protiv Sema Kverija u Dejvis kupu, ali i prvi meč srpskog teniserna na šljaci ove godine. Viktor je trenutno 44. na ATP listi, ali se nada da će popraviti svoj plasman, pre svega zbog promene svog tima i početka saradnje sa Džekom Riderom.

Viktor Troicki, live prenos

Viktor Troicki, live prenos

Finac, Jarko Nijeminen, trenutno je 48. na ATP listi, igra levom rukom te je zbog toga uvek nezgodan protivnik. Nijeminen ima 31 godinu, a najbolji plasman u karijeri bio mu je 13. mesto na ATP listi 2006. godine.

Viktor Troicki i Jarko Nijeminen do sada su igrali tri puta, a Srbin vodi sa 2:1 u pobedama. Poslednji meč odigrali su 2011. godine u Holandiji, na tvrdoj podlozi i Viktor je slavio sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5. Na šljaci do sada nisu igrali međusobni duel.

Bodrite naše tenisere i pratite njihove mečeve u Kneževini na TenisUživo.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Live Prenos, Masters, Masters u Monte Karlu, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.