04/03/16 - 20:00h

Troicki i Obradović razočarani: Nismo zaslužili ovo od Beograđana!

 


Nakon poraza Troickog od Kukuškina, selektor Bogdan Obradović i Viktor Troicki su osuli drvlje i kamenje po beogradskoj publici!

Viktor Troicki, Kremlin Kup 2008

Viktor Troicki

Na pres konferenciji, oni su iskazali veliko nezadovoljstvo odabirom podloge, ali pre svega letargičnim navijanjem publike u dvorani Aleksasndar Nikolić.

Pres konferencija našeg tima je u toku, pa vam uskoro donosimo više detalja.

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Vesti


Komentari: 6

 
Goran March 4, 2016 Odgovori

Ma da, publika je kriva što je ovaj glatko izgubio 3:0. Zašto bre u svemu tražite alibi? Pa dajete te karte pozorišnoj publici i onda se pitate zašto nema dobre atmosfere.

 
dusanka March 4, 2016 Odgovori

JA SAMO MOGU DA KAZEM KAKO NOVAKU NISTA NE SMETA NI PODLOGA NI NAVIJANJE PUBLIKE KO ZNA DA IGRA NJRMU NISTA NE SMETA SVAKA CAST I VIKTORU ALI TREBA JOS DA UCI OD NOVAKA DA BUDE GOSPODIN NA TERENU A NEDA SE PRENEMAZE I STALNO NJEMU NESTO SMETA KAD TO SHVATI ONA CE I DA POBEDJUJE

 
Desa March 4, 2016 Odgovori

Lako je nama pricati da je pobedio bio bi car.Nije polemika sto je izgubio i mogli bi malo manje kritike,polemika je zbog publike koje nije ni bilo,i sam Novak je rekao da nije zadovoljan podrskom sa tribina.Zar se vi ne bi osecali ponizeno da kada pocnete igrati umesto da vas bodre bez obzira ko je na terenu oni odlaze.Da vam se noge odseku da se osecate manje vrednim sve to deluje na psihu i koncentraciju.Za kraj sa NOLETOM se niko ne MOZE porediti,da je Viktor Nole bio bi drugi na svetu.Pozdrav svima !

 
Lela March 4, 2016 Odgovori

Po ko zna koji put ,publika odlazi pisle Novakovog meca.Oni koji ostaju su tisi od nekolicine protivnickih navijaca.To nije u duhu Dejvis kupa.Ovo nije sou Novaka Djokovica,nego se racuna timski uspeh.Svi bi trebalo da budu podrzani, cak i kada gube.Ovo se Viktoru uvek desava,da zatekne poluprazne tribine kada njegov mec pocne.Ipak smatram, da po obicaju do karata ne dolaze pravi ljubitelji tenisa, nego se karte dele tamo nekima preko veze, koji drugima zauzimaju mesta.

 
Desa March 4, 2016 Odgovori

Sigurno ste u pravu sto se karata tice a i sa ostalim se apsolutno slazem sa Vama .Pozdrav

 
Desa March 4, 2016 Odgovori

Novak: Zadovoljan igrom, treba nam jaka podrška sa tribina!
Sve rečeno i od Novaka !

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.