19/03/24 - 12:11h

Tragedija: Preminuo partner Arine Sabalenke

 

Težak udarac za Beloruskinju…


Iza osmeha i harizme Arine Sabalenke čamila je tuga zbog prerane smrti oca, a jutros je doživela novi udarac – preminuo je njen dugogodišnji emotivni partner, slavni hokejaš Konstantnin Kolcov (42).
Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je trener Salavat Julajeva Konstantin Kolcov preminuo. Bio je jaka i vesela osoba, voleli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Konstantin Jevgenijevič se zauvek upisao u istoriju našeg kluba. Neka počiva u miru – stoji u saopštenju kluba čiji je preminuli Kolcov bio trener.

Igrao je za reprezentaciju Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010, nastupa je i u najjačoj NHL ligi gde je branio boje Pitsburg Stilersa.

Sabalenka je često isticala koliko i danas teško podnosi gubitak oca koji joj je bio najveći oslonac u karijeri i životu. Sergej Sabalenka je na sličan način iznenada preminuo 2019, a imao je tek 44 godine. Arina je govorila o njemu svakom prilikom.

Beloruskinja bi trebalo da nastupi na turniru u Majamiju kao drugi nosilac. Nakon nove tragedije, još uvek nema informacije da li će otkazati učešće.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Arina Sabalenka, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.