13/12/16 - 17:02h

Toni Rouč: Marejeva prednost je Ivan Lendl!

 

Nekadašnji trener Rodžera Federera, Toni Rouč, veruje da Švajcarac još uvek može da osvoji grend slem. U predviđanjima pred narednu sezonu, on ističe da je najveća prednost Endija Mareja trener Ivan Lendl.


zimbio.com


Toni Rouč veruje da Rodžer Federer još uvek nije rekao poslenju reč u igračkoj karijeri.

Kada Rodžer bude zdrav, siguran sam da može da osvoji još jednu ili dve grend slem titule, mada je činjenica da je Endi Marej podigao još više lestvicu u ovom trenutku. On je dominirao u drugom delu godine, a Novak u prvom.

Pobednik Rolan Garosa iz 1966. godine smatra da je glavni problem Novaka Đokovića što je mentalno isceđen posle perioda dominacije.

Početak 2017. godine biće veoma interesantan. Marej je u najboljoj formi, Novak će morati da se bori da se vrati, dok se Federer i Nadal vraćaju posle povreda. Ako govorimo o Novaku, vrlo je teško održati takav intenzitet. Dominirao je u prvom delu godine, ali to vas mentalno iscedi nekada i teško je toliko dugo ostati na vrhu.

Najveću prednost Endija Mareja, proslavljeni stručnjak vidi u Ivanu Lendlu, čijim je povratkom u stručni štab počeo veliki uspon u rezultatima britanskog asa.

Mislim da je Marej u prednosti jer ima Lendla u svom timu. I prvi put kad su zajedno radili, Endi je osvojio grend slem trofej i Olimpijsko zlato, on pravi ogromnu razliku. Ipak, ne zaboravite da Novak igra fantastično u Australiji, njegov skor tamo je neverovatan – zaključio je Toni Rouč.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Toni Rouc, Vesti


Komentari: 1

 
Zoran December 13, 2016 Odgovori

Izvrsna analiza vrsnog profesionalca.U nekoliko recenica rekao je sve.Objektivno i profesionalno!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.