22/04/16 - 14:49h

Toni Nadal: Novak prvi favorit na RG

 


Stric i trener najbolje španskog tenisera svih vremena, Rafaela Nadala, tvrdi da je Novak Đoković prvi favorit za osvajanje Rolan Garosa, iako srpskom asu to još uvek nije pošlo za rukom u karijeri.

Toni-Nadal-img24441_668
Po mišljenju Tonija Nadala, Rafa je tokom prethodne dve nedelje pokazao kvalitet dovoljan za osvajanje Rolan Garosa, ali će prvi favorit biti najbolji teniser sveta.

Rafael je na nivou koji može da mu omogući da bude favorit na Rolan Garosu. Prvi favorit će biti Novak Đoković, ali Rafa je pokazao da je i on među favoritima. Pobeda u Monte Karlu je više od jedne titule jer se Rafael kretao kao ranije, bio je mentalno jak, prevazišao je sve poteškoće. U meču protiv Marija je morao da igra na dodano višem nivou. Sportista živi sa strašću, a za nas je veliki motiv titula i igranje na visokom nivou. To je Rafa uradio i u Indijan Velsu i u Monte Karlu. Ranije nije uspevao da prenese dobre igre sa treninga u mečeve jer je bio nervozan i nedostajalo mu je samopouzdanja. Znamo da smo na pravom putu – izjavio je Toni Nadal.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Rolan Garos, Toni Nadal, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.