03/05/23 - 15:27h

“To što je Novak loše prošao u Monte Karlu i Banja Luci nije strašno”

 

Džimi Konors uveren je da će Novak Đoković spreman dočekati Rolan Garos.


Novak Djokovic

Srpski teniser je u Monte Karlu i Banja Luci ostvario lošije rezultate nego što se očekivalo, a onda je morao da se povuče sa Mastersa u Madridu.

– Siguran sam da Đoković neće biti obeshrabren ovakvom situacijom. Podvlačim reč obeshrabren, jer ako ikada u životu budete obeshrabreni i nezadovoljni samim sobom, ponekad je jako teško izvući se iz takve situacije. Ne biti obeshrabren u velikim neprilikama je važna stvar. A Novak ima dovoljno iskustva da to izbegne. Dovoljno dugo igra i sve je osvojio. – rekao je Konors i dodao:

– On ima 22 gren slem pehara, odlično zna kako da se nosi sa takvim situacijama. Ima sve što je potrebno da se suoči i sa najtežim nevoljama. Zato ne verujem da je uopšte zabrinut zbog svega što mu se dešava. Uveren sam da jedva čeka Rolan Garos. To što je loše prošao u Monte Karlu i Banjaluci nije toliko strašno. Nije dovoljno igrao, imao je dugu pauzu, trebali su mu mečevi, samopouzdanje.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Tatic May 4, 2023 Odgovori

Trebao bi još bar dva grenslema da osvoji ali trebati i to ostvariti su velike nepoznanice. Dali će sada to osvojiti sigurno neće a vreme bas ne radi za Novaka. Želim mu sreću.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.