19/06/21 - 13:43h

Titula za TC Novak na šampionatu Srbije

 

Nakon što je ženski tim TC Novak odbranio titulu na ekipnom prvenstvu Srbije 2021. godine, do nove šampionske krune stigao je i muški seniorski tim.


Tennis racket

Oni su do trofeja stigli bez izgubljenog meča u tri susreta.

U samom finalu koje je držano na terenima TK Đukić u Beogradu seniori TC Novak savladali su ekipu TK Crvena zvezda 4:0 (Marko Tepavac – Strahinja Rakić 6:2, 6:3, Hamad Međedović – Lazar Vojinović 6:2, 6:3, Boris Butulija – Stefan Milićević 4:6, 6:4, 6:1, Ivan Sabanov – Petar Teodorović 6:1, 6:2).

– Došli smo po zlato, da objedinimo titule i uspeli smo. Zlatnim slovima smo se upisali u istoriju tenisa našeg zemlje. Drugarstvo, zajedništvo, pozitivna atmosfera, vera, ali pre svega rad, odlučnost i istrajnost u cilju koji smo zacrtali odveli su nas na mesto koje želimo, do pobedničkog postolja. Maksimalna motivacija i želja za trijumfom nisu nas napuštale od prvog do poslednjeg meča. Znali smo da nas očekuje težak meč protiv Zvezde koja je apsolutni rekorder Srbije po broju ekipnih titula i uvek jak i težak protivnik. Sve čestitke momcima na hrabrosti, ozbiljnosti, zalaganju i na kraju rezultatu koji nas sve čini izuzetno srećnim i ponosnim. – rekao je glavni trener Ilija Bozoljac.

Medalje i šampionski pehar ekipi TC Novak uručio je predsednik Teniskog saveza Srbije Mr Mirko Petrović.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Boris Butulija, Hamad Međedović, Marko Tepavac, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.