18/03/14 - 12:27h

Tipsarević na štakama!

 

Srpski teniser Janko Tipsarević i dalje ima puno problema sa povredom i nije ni blizu povratka na teren, o čemu najbolje ilustruje podatak da je na preglede u Nemačku otišao uz pomoć štaka.

Janko Tipsarevic, Getty Images

Janko Tipsarevic

Janko Tipsarević već pet meseci muku muči sa povredom koja se pokazala mnogo ozbiljnijom nego što se to u prvi mah pretpostavljalo i koja mu i dalje ne dozvoljava da se vrati na teren i takmičarskim mečevima. Srpski teniser od oktobra prošle godine nije nastupao na turnirima, a nedavno je otkazao i nastup na predstojećem mastersu u Majamiju zbog činjenice da nije sanirao povredu. Podsećanja radi, Janko je usled povrede bio primoran da propusti i finale Dejvis kupa u Beogradu, kao i prvi ovogodišnji grend slem u sezoni, Australijen open.

Janko je zbog pogoršanja povrede morao da krene put Nemačke na dalja ispitivanja, a koliko je situacija sa povredom ozbiljna svedoči i informacija da je Janko morao da koristi štake da bi mogao da hoda. Ostaje nada da će Janko Tipsarević uspeti da se u što skorijem roku oporavi od neugodne povrede i da ova sezona za njega neće biti izgubljena.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Dejvis Kup, Janko Tipsarevic, Masters u Majamiju, Teniseri, Vesti


Komentari: 1

 
zaga March 23, 2014 Odgovori

u sledece kolo zavsava po obicaju na zalost Ana:)

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.