25/04/12 - 19:20h

Tipsarević lako do 3 kola ATP-a u Barseloni!

 

Janko Tipsarević je bez izgubljenog seta pobedio u 2 kolu turnira u Barseloni. Viktor Hanesku nije uspeo da nametne svoju igru, a rezultat toga je pobeda našeg tenisera u 2 seta!

J. Tipsarević76
V. Hanesku54


Rumunski teniser je odlično startovao na početku prvog seta. Uz brejk i siguran svoj servis stigao je do vođstva od 2:0. Sreća pa je zazvonilo u Jankovoj glavi i on osvaja naredna 3 gema i prelazi u vođstvo. Do kraja seta obojica su čuvali svoje servise sve do 5:5 kada naš teniser pravi odlučujući brejk. Vođstvo od 6:5 i nakon toga siguran servis gem za vođstvo u setovima od 1:0 našeg tenisera.

Janko Tipsarevic, AP

Janko Tipsarević

Drugi set je počeo kao i prvi samo što je ovog puta Janko brejkovao i sigurno servirao za prednost od 2:0. To se ispostavilo i kao ključni momenat u 2 setu jer do kraja više nije bilo brejka. Tipsarević je čuvao ovu prednost koja mu je na kraju donela i trijumf u ovom meču- 6:4.

U trećem kolu Janko za protivnika ima boljeg iz meča dva portugalca- Frederika Žila i Žao Souse. Svakako rešiv zadatak za našeg tenisera koga u četvrtfinalu najverovatnije čeka meč sa Rafaelom Nadalom.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, ATP 500, ATP u Barseloni, Janko Tipsarevic, Rafael Nadal, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.