18/05/12 - 13:04h

Tipsarević i Kubot bolji od braće Brajan u četvrtfinalu Mastersa u Rimu!

 

Janko je na ovaj Masters u Rimu krenuo sa namerom da zabeleži što bolji plasman u singl konkurenciji, pravi uspeh ipak beleži u dubl konkurenciji. On i Lukaš Kubot su iz daljeg takmičenja eliminisali jednog od favorita za osvajanje ovog prestižnog turnira braću Brajan u 2 seta!

J. Tipsarević- L. Kubot66
B. Brajan- M. Brajan44


Janko Tipsarević i Lukaš Kubot su načinili prvorzredno iznenađenje u dubl konkurenciji. Oni su iz daljeg takmičenja eliminisali favorite za osvajanje titule u Rimu, braću Brajan. Prvi set je protekao sa 3 brejka, od kojih su Janko i partner napravili dva i to im je bilo dovoljno za trijumf na startu meča- 6:4.

Janko Tipsarevic, AP

Janko Tipsarević

U drugom setu je viđen samo jedan brejk, ponovo je srpsko- poljski dubl bio taj koji je posle sigurnih servis gemova i tim brejkom stigao do identičnog rezultata kao i na kraju prvog seta, a samim tim i do plasmana u polufinale posle samo 72 minuta igre u ovom meču- 6:4!

Ako žele finale, a sigurno ga žele, Tipsarević i Kubot će u polufinalu morati da nađu način kako da pobede boljeg iz meča Firstenberg / Matkovski – Lindšted / Tekau. Realno, ako su uspeli da pobede braću Brajan, sigurni smo da mogu do pobede i sledećem meču!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, Dubl igrač, Janko Tipsarevic, Masters, Masters u Rimu, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.