07/06/19 - 10:32h

Tim: Izaći ću na teren i dati sve od sebe, izazov je ogroman

 


Austrijanac Dominik Tim je pred meč polufinala Rolan Garosa sa Novakom Đokovićem rekao da je izazov ograman jer Srbin igra najbolji tenis u životu.


Source: Getty Images Europe

– Do sada sam u četvrtfinalima igrao dva puta sa Novakom, Čekinatom i Nadalom, bilo je teško. Teško je osvojiti Grend slem, posebno za nas koji nemamo nijedan. Ako je sve uobičajno moraš da dobiješ bar dva igrača koji imaju po 15 osvojenih Grend slemova. Svi mogu onda da shvate koliko je to teško. Izaći ću na teren, daću sve i nadam se pozitivnom ishodu. Izazov je ogroman. Novak je u dobroj formi i igra najbolji tenis u životu. U polufinalu sam sa tri možda najbolja igrača ikada tako da svi mogu da vide koliko mi je teško. – kazao je Tim.

Na pitanje novinara da li protiv “Velike trojke” vrsta podloge pravi neku razliku, on je odgovorio:

– Kada igraš protiv njih podloga nije bitna. Svi su osvojili sve Grend slemove. Na svakoj podlozi je teško protiv njih. Nikada se nije desilo da tri igrača imaju preko 15 Slemova i to sve pokazuje. Ja sam ovde četvrti put u polufinalu i znam koliko je teško stići dotle. Ova trojica međutim to rade poslednjih 10 ili 15 godina. To pokazuje kakav je njihov nivo. Sa druge strane, svu trojicu znam. Mnogo puta sam igrao sa njima, dobro mi je u njihovom društvu ali pokušavam sve što mogu da ih dobijem.

Meč Đokoviča i Tima na progrmau je u petak od 14.50h, a direktan prenos moći ćete da pratite na Tenis Uživo.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Dominik Tim, Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.