15/05/17 - 13:25h

Tepavac ispao u Busanu, ostali srpski teniseri tek startuju!

 

Srpski teniser Marko Tepavac poražen je na startu čelendžera u Južnoj Koreji. U Uzbekistanu nastupaju Milojević i Petrović, Dušan u Francuskoj.


M. Tepavac30
B. Klajn66

Twitter

Tepavac je u prvom kolu turnira koji se igra u Busanu izgubio od Britanca Brejdana Klajna (213) sa 3:6, 4:6 po setovima, za nepun sat igre.

Srpski teniser je dobro započeo meč, oduzeo servis rivalu u trećem gemu uvodnog seta, ali u nastavku je Klajn znatno bolje odigrao i ubedljivo trijumfovao. U drugom kolu britanski teniser će igrati sa pobednikom meča Bemelman – Krajiček.

Čelendžer u Južnoj Koreji igra se na tvrdoj podlozi, za nagradni fond od 150 hiljada dolara. Za prvog nosioca postavljen je Jen Hsun Lu, a titulu brani Konstantin Kravčuk.

Čelendžer Samarkand

Na turniru koji se igra u Uzbekistanu igraju dvojica srpskih tenisera: Nikola Milojević, koji je postavljen za sedmog favorita, se na startu sastaje sa Čehom Marekom Jeloviecom (281), dok će Danilo Petrović, koji je do glavnog žreba stigao nakon uspešnih kvalifikacija, za prvog rivala imati Evgenija Karlovskog (463).

Čelendžer u Samarkadu igra se na tvrdoj podlozi, za nagradni fond u visini od 50 hiljada evra. Prvi kosturaš je ruski reprezentativac Karen Kačanov.

Čelendžer Bordo

Dušan Lajović če ovu nedelju započeti na čelendžeru u Francuskoj. Njegov rival u prvom kolu biće Brazilac Sousa.

Turnir se igra na šljaci, za nagrdni fond od 106 hiljada evra. Stiv Darsis je prvi nosilac, a prošle godine je titulu osvojio Dutra da Silva.

Čelendžer Hajlbron

Filip Krajinović i Laslo Đere igraju na turniru u Nemačkoj, koji se takođe igra na zemljanoj podlozi. Krajinović, koji je u glavni žreb stigao iz kvalifikacija, startuje protiv Laksonena, a Đere protiv Madena.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dušan Lajović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Marko Tepavac, Nikola Milojević, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.