18/06/14 - 20:19h

Teniski savez u ponedeljak o statusu Dejana Vraneša

 

Nakon razočaravajućeg rezultata Fed kup selekcije u Bukureštu i ispadanja iz Svetske grupe, u teniskoj javnosti, logično, nametnulo se pitanje daljeg statusa Dejana Vraneša na mestu selektora Fed kup selekcije.

Fed kup tim Srbije

Fed kup tim Srbije

Teniski savez Srbije još uvek nije raspravljao o statusu Dejana Vraneša na klupi selekcije Srbije, ali će se o njegovoj eventualnoj smeni odlučivati u ponedeljak na sednici Upravnog odbora.

Naime, u najvišoj teniskoj instanci naše zemlje smatraju da je ispadanje Fed kup selekcije iz Svetske grupe veliki neuspeh i zbog toga će se na dnevnom redu sednice naći i pitanje Vranešove odgovornosti.

S obzirom na to da Upravni odbor trenutno nije u punom sastavu, svi članovi su dobili elektronskim putem sedam tačaka o kojima će se raspravljati. Jedna od tačaka o kojoj će se odlučivati je i eventualna smena Dejana Vraneša sa mesta selektora, pošto je ocenjeno da je ispadanje iz Svetske grupe u Evroafričku zonu neuspeh, kao i pet poraza u nizu. Posebno razočarava činjenica da imamo dve igračice u top 20, kao i jednu u prvih 50, a nismo u eliti “, istakao je Čedomir Šoškić ispred teniskog saveza.

Svi članovi Upravnog odbora će svoju odluku saopštiti u ponedeljak i tada će biti poznata konačna odluka, o kojoj će Vraneša obavestiti Toplica Spasojević, predsednik tog tela.

U javnosti je figurirala Tatjana Ječmenica kao kandidat za užarenu selektorsku klupu, u slučaju smene Vraneša, no ukoliko Vraneš bude smenjen biće obavljen konkurs u septembru na kome će se izabrati novi selektor.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejan Vraneš, Fed kup, Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari: 1

 
alllo June 19, 2014 Odgovori

pa sta je on kriv,covek radi svoj posao i to vrlo dobro.znamo mi sto smo ispali,zbog nasih devojaka nazalost,one nedaju maksimum uopste.a vranes covek pa nece da ih motkom tera da igraju.povedu pa puknu.te nase devojke i mora J:J da igra dok se mlade malo ne uhodaju ana je ok.ona je tata mata.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.