04/02/17 - 16:39h

Teniska Srbija se zahvalila Bogdanu Obradoviću! (Foto)

 

Teniski savez Srbije i Dejvis kup reprezentativci naše zemlje odlučili su da se pred početak dubl meča protiv Rusa zahvale donedavnom selektoru Bogdanu Obradoviću za sve što je učinio tokom 10-godišnjeg mandata.


Foto: TSS


Na ovaj način, reprezentativci i nacionalni Savez želeli su da izraze zahvalnost za sve što je Obradović učinio na selektorskoj funkciji, i u to ime, predsednik Mirko Cvetković uručio mu je hilandarsku povelju specijalno napravljenu za ovu priliku.

Obradović je 10 sezona obavljao funkciju kapitena nacionalnog tima, i za vreme njegovog mandata Srbija je ostvarila najveći uspeh u istoriji Dejvis kupa osvajanjem “salatare” 2010. godine.

Ja moram odmah nešto da kažem – za razliku od nekih, ja volim da probam roštilj kad sam u Nišu – našalio se Obradović, potom se u kratkom obraćanju zahvalio na saradnji, pre svega našim reprezentativcima.

– Hvala za sve protekle godine. Bila mi je veliko zadovoljstvo i čast da budem Dejvis kup selektor reprezentacije Srbije. Svi ste mi u srcu i podržavaću vas uvek na svakom meču koji budete igrali – rekao je Bogdan Obradović.

Foto: TSS

U toku je meč Troicki/Zimonjić – Kravčuk/kuznjecov, u kojem srpski tandem ima priliku da donese svom timu nedostižnih 3:0. Direktan prenos duela gledajte na našem portalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Bogdan Obradović, Dejvis Kup, Selektor, Srbija - Rusija, Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.