16/05/14 - 21:00h

Teniska javnost pomaže ugroženima od poplava

 

Naši teniseri nisu samo veliki sportisti, već i veliki ljudi. Nezapamćene poplave koje su pogodile Srbiju donele su velike probleme stanovništvu ugroženih područja. U teškim trenucima za te ljude potrebno je pokazati visok nivo solidarnosti, a u pomoć ugroženima uključili su se brojni pojedinci, grupe građana, klubovi, institucije i savezi. Među njima je i Teniski savez Srbije, kao i naši teniski asovi. Novak Đoković je poručio građanima Srbije da ostanu složni i da pomažu drugima. Ujedno, Novak je izrazio nadu da će ovakvo vanredno stanje brzo proći. Nole je posle duela sa Fererom pozvao svetsku javnost da pomogne narodu u Srbiji.

Teniska javnost pomaze ugroenima od poplava 1

Svoje veliko srce pokazali su i Janko Tipsarević i Viktor Troicki, koji su posetili SC “Banjica”, u kome su smešteni evakuisani iz poplavljenih područja i tom prilikom im uručili pomoć.

IMG-20140517-WA000

IMG-20140517-WA001

I naš portal vas ovom prilikom poziva da uzmete učešće u pomoći ljudima iz ugroženih oblasti, kojima je ona veoma potrebna. Ukoliko niste u mogućnosti da učestvujete u podizanju odbrambenih nasipa, ili da donirate odeću, obuću i hranu, možete poslati SMS na broj 1003. Prikupljena sredstva idu na poseban račun koji je otvorila Vlada Republike Srbije.

Teniska javnost pomaze ugroenima od poplava 2

Dragi naši, izdržite!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Humanitarna akcija, Janko Tipsarevic, Novak Djoković, Teniski savez Srbije, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.