21/04/16 - 14:53h

Teniser pokušao da linčuje sudiju u Turskoj (Video)

 


Teško da postoji teniser koji bar nekada nije iskalio bes na terenu. U izlivu frustrtacije uglavnom stradaju reketi, ali se na Fjučersu u Turskoj desio presedan kakav se ne pamti -- igrač iz Irana je pokušao da linčuje sudiju. Ni činjenica da momak koji je to učinio spada u najlošije profesionalne tenisere ne opravdava ovakav gubitak razuma…

youtube/printscreen

youtube/printscreen


Ime mu je Mahid Abedini, ima 29 godina. Profesionalni je teniser, ali je izvesno da posle ovoga više neće to biti.

Tennis Player Chases Umpire | When Umpire Decisions Don't Go Your Way

Ovaj momak nema rejting i bezuspešno pokušava da se probije na sledeći nivo fjučersa od 2010. Ima skor od svega dve pobede i 66 poraza. Kasno je počeo da se bavi ovim sportom, tek u 20. godini. od turnira je zaradio svega 36 dolara. Odmah posle incidenta je suspendovan, a o njegovoj kazni biće odlučeno za par nedelja.

Tako ga je pre par dana na turniru u Antaliji pobeđivao 1525. na ATP listi, Imran Asvat. Britanac je lako dobijao, a onda se iznervirani Abedini zakačio sa sudijom. To je unelo nervozu, nakon nekoliko poena došlo je do novog sukoba, psovao je rivala i dobio opomenu.

To je bio signal za erupciju, nastala je drama, Iranac je gađao supervizora reketom, a onda je pojurio sudiju. Međutim, ovaj je bio brži pa je nekako umakao sa ograđenog terena.

-- Abedini je supevizora gađao lopticom, pošto nije mogao da ga stigne. Na sreću, ni u tome nije bio precizan sa reketom -prokomentarisao je njegov protivnik u meču koji je prekinut na skandalozan način.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.