18/01/22 - 11:10h

Tenis Australija: Duboko žalimo zbog uticaja nedavnih događaja na sve igrače

 

Tenis Australija izdao je saoštenje vezano za celu situaciju oko Novaka Đokovića.


Tennis racket

Podsetimo, Novaku je dva puta ukinuta viza, zbog čega je morao da se vrati u Srbiju.

Organizatori prvog grend slema sezone u saoštenju su naveli da se iz svega što se dešavalo prethodnih dana mogu izvući lekcije.

– Shvatamo da su nedavni događaji bili velika smetnja za sve i duboko žalimo zbog uticaja na sve igrače. Uvek postoje lekcije koje treba da se nauče, pregledaćemo sve aspekte pripreme turnira, kao što to činimo svake godine. Taj proces počeće kada šampioni Australijan opena podignu trofeje. Australija ima jaku i ponosnu tenisku traciju, bilo bi fantastično videti publiku kako navija za najbolje tenisere svete. Sada, svi ljubitelji tenisa širom sveta, zajedno sa nama, žele da se usredsrede samo na igru koja izaziva toliku strast. Radujemo se pred dve briljantne nedelje tenisa.

Turnir je počeo, a naš prioritet je uvek bio da osiguramo najbolje moguće uslove za igrače, navijače i zajednicu. Australijan open je izložba Melburna. Teniska asocijacija Australije je blisko sarađivala sa saveznom vladom i vladom Viktorije kako bi igračima, osoblju i navijačima pružio bezbedan Australijan open. Turnir u vreme globalne pandemije veliki je izazov za sve nas. – stoji u saopštenju.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Australian Open, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.