20/04/19 - 14:37h

“Tajm” uvrstio Japanku u 100 najuticajnijih osoba u 2019.godini

 

Naomi Osaka izabarana u 100 najuticajnijih osoba u 2019.godini u izboru magazina Tajm.


zimbio.com

Američki magazin “Tajm” objavio je listu 100 najuticajnijih osoba za 2019, a pobednici su kao i dosad razvrstani u više kategorija, od debitanata do titana. Možda najveće i najprijatnije iznenađenje prestavlja odličan plasman trenutno najbolje teniserke sveta Naomi Osake koja je svrstana među najuticajnije ljude na svetu.

Tokom proteklih 13 meseci, Naomi Osaka je osvojila svoj prvi Masters, u Indijan Velsu, odnela kući svoj prvi Gren Slem sa Ju Es Opena i pratila ga sa drugim Gran slemom na Australian Openu, postajući prvi svetski broj 1 iz Azije.

Sve ovo je Osaki donelo svetsku slavu, o čemu svedoči i njen izbor u “100 najuticajnijih ljudi” časopisa Tajm.

Objašnjavajući zbog čega je Osaka ušla u ovaj prestižni izbor, legendarna Kris Evert je napisala da je Osaka jedinstvena, samo svoja i ne želi da se menja, kao i da ima jak karakter koji obećava.

– Kada je osvojila Ju Es Open prošle godine pobedivši Serenu Vilijams u finalu svi su mislili da je to bio samo odličan dan Osake I da nema šanse da nastavi da osvaja Gren slemove. Međutim, ona je svoj kvalitet pokazala na Australijan openu I sve zadivila novom titulom čime je opet osvojila svet – izjavila je Evert.

Magazin Tajm smatra da će uticaj Japanke još više rasti u 2019.godini.

(Tenis Uživo, K. Radović)


Teme:   Naomi Osaka, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.