26/09/23 - 11:28h

“Sve mi je jasnije da su Đokovićeve namere čistije od Rodžerovih!”

 

Izjava francuskog novinara podigla prašinu visoko!


Source: Lintao Zhang/Getty Images AsiaPac

Tokom analize nedavno okončanog Lejver Kupa u svojoj autorskoj emisiji “Sans File”, renomirani franuski novinar Benoa Mejlin postavio je tezu da su Novakove namere i delovanje u tenisu mnogo “čitije” u odnosu na Rodžerove, uprkos globalnom mišljenju slepog aristokratskog auditorijuma.

– Što sam stariji, sve više preispitujem svoj pojam o imidžu Rodžera Federera i Novaka Đokovića. Kako vreme odmiče, sve mi je jasnije da je zapravo Đoković čist teniser. On je taj koji je stvorio PTPA, koji pokušava da obezbedi da se što više novca preraspodeli, čak i na drugorazredne igrače, dok je, bojim se, kod Federera sve izraženija ta megalomanska strana čoveka koji je stvorio Lejver Kup, takmičenje koje ne nosi njegovo ime, ali to je već njegova lična stvar.

Lejver kup je samo za zvezde, nije za male igrače. Opet, zašto ovo takmičenje nije ostavio za kraj godine? Zašto je hteo ovo da uradi usred sezone, da za**be jer, iskreno, ova priča je za***na. Pogledajte Mec (ATP 250), bili su primorani da ga pomere, inače bi turnir bio mrtav. I shvatate da će malo po malo ovu nedelju Lejver kupa učiniti praznom. Još jednom, ako se razvija, to je zato što je Federer taj koji to želi. Pogledajte Federera 2019, kada ide na egzibiciju sa Zverevim u Latinsku Ameriku, on to radi u isto vreme kada je nedelja Dejvis kupa. On ionako s**e po Dejvis kupu radeći ovooštro je poručio Mejlin u svojoj emisiji.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.