31/01/21 - 12:30h

“Sve je u redu, žulj je prošlost”

 

Na konferenciji srpskog tima pred ATP kup, Novak Đoković potvrdio je da je spreman za ovo takmičenje.


Novak Djokovic

On je istakao da je atmosfera u ekipi standardno dobra.

– Atmosfera u ekipi je odlična, to je bio slučaj i prošle godine na ATP kupu. Svi smo u jednoj kući, zabavljamo se, mnogo je smeha, pozitivne energije i druženja. To nam svima pomaže ne samo za ATP kup, već i za Australijan open i nastavak sezone. Uvek mi je drago kada smo svi u ekipi, nadamo se novom uspehu na ovom takmičenju.

Srpski teniser potvrdio je da više nema problema sa žuljem zbog kog je umalo preskočio da igra na egzibiciji u Adelejdu.

– Sve je apsolutno u redu, žulj je prošlost i ne predstavlja mi problem na treninzima u poslednjih nekoliko dana.

Đoković se osvrnuo i na Olimpijske igre u Tokiju koje bi trebalo da budu odigrane ovog leta.

– Nadam se da ću imati priliku da učestvujem na Igrama jer je to najstariji i najtradicionalniji sportski događaj. To je najveća moguća čast, predstavljati svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Nadam se da će se i pored svih problema takmičenje održati. Očekuje se da bude dosta ljudi. – rekao je on.

Prvi igrač sveta raduje se što će u Melburnu biti navijača na tribinama.

– U ovoj fazi moje karijere, posle više od 15 godina u profesionalnom tenisu, to je jedna od najvećih pokretačkih snaga i motivacija, to kada ste pred publikom i kada se hranite energijom sa tribina. Kada uživamo u toj zajedničkoj strasti koju ja i navijači imamo prema sportu. Nije bilo lako igrati bez publike prošle sezone. U Beču je bilo publike u limitiranom broju, stvarno je čudno kada nema nikoga na tribinama.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   ATP kup, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.