19/12/15 - 15:10h

SUVI PROFESIONALIZAM: Ujutru tenis, popodne svadba!

 

Pre podne je igrala veoma važan meč, a popodne je stala na “ludi kamen”.

Rodionova_Arina
[ad#tamara-tekstzuto-300-250-tekst-desno]

Australijska teniserka ruskog porekla Arina Rodionova, savladala je jutros Storm Sanders sa 2:1 u setovima i obezbedila plasman u finale kvalifikacionog turnira za Australijan Open. Ipak, pre završne predstave, Arina ima još jedan važan posao da obavi.
26-ogodišnja teniserka ima obavezu da, samo par sati nakon pobede u polufinalu, prisustvuje svojoj svadbi.

Rodionova se udaje za poznatog igrača Australiskog fudbala Taja Vikerija. Iako je par pretpostavljao da će Arina imati obaveze na terenu, nije bilo moguće pronaći dan kada će oboje biti lišeni profesionalnih obaveza, pa su rešili da venčanje i svadbu organizuju danas.
Rodinovoa je meč trebalo da odigra popodne, ali su joj organizatori i protivnica izašli u susret.

Idelnu uvertiru u najlepši dan života, Rodionova je zaslužila pobedom nad Storm Sanders, što jo daje povoda za duplo slavlje.

Danas blistam na svim poljimazadovoljna je Rodionova. Imam samo par sati da se spremim i da se udam za najdivnijeg momka ikada, jako se radujem zbog toga. Ne možete zalisliti koliko mi je bilo teško da se psihički pripremim za meč. Sve vreme sam razmišljala samo o venčanju.

Vikeri nije prisustvovao polufinalnom meču, pretpostavlja te i zbog čega. Kako je pojasnio svojoj familiji i prijateljima, nije želeo da vidi mladu pre venčanja, što tradicija i nalaže.

Naravno, medeni mesec mora da sačeka, pošto oboje imaju more prefesionalnih obaveza. Rodionova već u nedelju igra protiv Medison Inglis meč za direktan plasman u glavni žred Australijan Opena (18-31 jan.).
Nadamo se da neće preterati na svadbi…

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Arina Rodionova, Australian Open, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.