26/05/17 - 10:46h

Štefi “pogurala” saradanju Agasija i Đokovića!

 

Bivši američki teniser otkrio kako je došlo do saradnje sa Đokovićem.


Twitter

U nastojanju da povrati svoju najbolju formu, Đoković je, za mnoge neočekivano, najavio saradnju sa legendarnim Andreom Agasijem.

47-godišnji Amerikanac je otkrio da je za početak ove saradnje “zaslužna” njegova supruga, Štefi Graf, jedna od najboljih teniserki svih vremena.

Novak me je pozvao pre tri nedelje i ja sam ga odbio u startu. Ali mi je supruga kazala da bi trebalo da probam, i da će mi se svideti. Već smo imali i organizovan porodični put na Rolan Garos i pre toga, koji smo dugo planiralirekao je Agasi.

Prvi zajednički trening odrađen je u prisustvu velikog broja novinara i fotoreportera, a Agasi nije krio da je zadovoljan onim što je video tokom zajedničkog rada sa Srbinom.

Nadam se da ću preneti na Novaka što više, jer čak i mala sugestija može puno da pomogne. Sa sigurnošću znam da on može da bude bolji nego svakog prethodnog dana. Novak samo može da napreduje jer je svestan koliku snagu poseduje. Za sada, jedini dogovor koji imamo uključuje Parizpojasnio je osvajač sva četiri grend slema.

Otvoreno prvenstvo Francuske startuje u nedelju, a Đoković brani titulu osvojenu prošle godine prvi put u karijeri.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Andre Agasi, Novak Djoković, Rolan Garos, Vesti, Štefi Graf


Komentari: 1

 
Duki st. May 26, 2017 Odgovori

Vratio je krst vere oko vrata. Pogledaće gospod ali i sam mora sebi pomoći .Ako hoće da radi pomoći će i Agasi.
Samo mi se onaj Pepan ne svidja pa to ti je. Kamenčina oko vrata. Dobar je za Marka. Sede i čkilje u prazno uz blaženo nakočenu facu. Tek da nije prazna loža. Ali šta to Nole ima da nauči od Pepike i Marka ?

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.