26/03/15 - 13:23h

Srpski teniseri na zajedničkoj večeri u Majamiju!

 

Srpski teniseri nalaze se u Majamiju, gde je u toku ove nedelje počeo drugi ovogodišnji Masters turnir u sezoni u Majamiju. Igrači su iskoristili tu činjenicu da provedu malo vremena zajedno, pa su se našli na zajedničkoj večeri.

Srpski teniseri

Srpski teniseri

Večeri su prisustvovali gotovi svi Dejvis kup reprezentativci, izuzev Ilije Bozoljca. Tu su bili Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Nenad Zimonjić i Dušan Vemić.

Janko Tipsarević će se posle duge pauze vratiti na teren u Ki Biskejnu, nastupaće u dublu, u paru sa Novakom Đokovićem. Prvi reket planete je slobodan u prvom kolu, u drugom čeka boljeg iz duela između Martina Kližana i Paola Lorencija. Viktor Troicki je takođe slobodan na startu, a u drugom kolu ide na pobednika duela između Markosa Bagdatisa i Simonea Bolelija.

Filip Krajinović i Dušan Lajović su voljom žreba morali da ukrste rekete u prvom kolu, Filip je otišao dalje posle predaje Lajovića, pri rezultatu 2:6, 7:6, 4:2 za Krajinovića.

Nenad Zimonjić će u paru sa svojim novim partnerom, Marsinom Matkovskim večeras igrati protiv Južnoarikanca Kevina Andersona i Francuza Žeremija Šardija.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP, ATP Rang Lista, ATP trka, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Janko Tipsarevic, Masters, Masters u Majamiju, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Rang Lista, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.