19/04/17 - 10:13h

Srpski dubl bez polufinala u Čingdaou!

 

Srpski dubl Bozoljac/Milojević nije uspeo da se plasira u polufinale čelendžera u Kini.


I. Bozoljac/N. Milojević46
H. Podlipnik-Kastiljo/A. Vasilevski67

Nikola Milojevic

Ilija Bozoljac i Nikola Milojević završili su svoje učešće u kineskom Ćingdaou u konkurenciji parova, pošto su u četvrtini finala poraženi od Hansa Podlipnika Kastilja i Andreja Vasilevskog, sa 6:4, 7:6(7:5) po setovima.

Čileansko brazilska kombinacija, koja je bila kobna i po trećeg srpskog učesnika na ovom turniru, Marka Tepavca, koji je u paru sa Blažem Kavčićem eliminisan već u prvoj rundi, slavila je nakon jednog sata i 22 minuta igre.

Iako je srpski dubl u početnom setu prvi došao do brejka prednosti u petom gemu, Kastiljo i Vasilevski su odmah uzvratili, a potom u desetom došli do novog, koji im je doneo prednost od 1:0.

Tokom narednog seta vodila se ravnopravna borba, bez brejkova, pa je usledio taj-brejk. Srpski par je uspeo da sa 6:3 stigne na 6:5, spasivši dve meč lopte, ali su njihovi rivali onda servirali i iskoristili treću šansu za prolaz u polufinale.

Milojeviću je duel u dublu pao neposredno pošto je odigrao singl meč, u kome je od njega bolji bio prvi naosilac, Džordan Tompson.

Od srpskih predstavnika u Ćindaou ostao je samo Janko Tipsarević, koji sutra u osmini finala igra protiv Belorusa Ivaške.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ilija Bozoljac, Nikola Milojević, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.