07/05/13 - 21:39h

Srpske teniske nade: Katarina Jokić stala na korak od titule

 

Katarina Jokić učestvovala je na Salsomađore turniru druge kategorije u Italiji, održanom od 29. aprila do 5. maja sa polovičnom uspešnošću.


Katarina Jokic

Katarina Jokic


Katarina je na šlakastoj podlozi učešće u singlu završila već u prvoj rundi, jer je poražena od drugog nosioca Fine Fero iz Francuske sa dva puta po 6:4. Jokićeva je ipak zablistala u dublu, gde je u paru sa Konstantom Gorčes izgubila tek u finalu.

Turnir treće kategorije na šljaci u Maroku održan je od 29. aprila do 4. maja. Predstavnik naše zemlje bila je Teodora Radosavljević, koja je u prvom kolu ubedljivo dobila domaću igračicu Meriem Ralab sa dva puta po 6:1, ali je u sledećem meču za nju prejaka bila Holanđanka Van Dijkman, dva puta po 6:2.

Od 30. aprila do 5. maja igralo se u Rumuniji, takođe na šljaci. Goran Marković je pobedio u prvom kolu pobedio Aleksandra Buzelana ali je već u sledećem poražen od Italiana Stefana Napolitana. U dublu je Goran bio mnogo uspešniji, u paru sa Turčinom Ilkelom zaustavljen je tek u finalu. Bojana Marinković poražena je već na startu od domaće igračice Ivasku sa 6:2, 6:1, a dalje nije uspela da stigne ni u dublu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Bojana Marinković, Goran Marković, Katarina Jokić, Srpski teniski talenti, Teodora Radosavljević, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.