18/07/12 - 18:54h

Srpske tenisere i teniserke na Olimpijskim igrama čuva srpska policija!

 

Predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije otputovali su već u London gde će dočekati naše sportiste. Svi naši sportisti će biti smešteni u Olimpijskom selu, osim tenisera.

Razlog tome je udaljenost Vimbldonskih terena od “Olimpijskog sela”. Shodno tome napravljeno je takozvano “malo Olimpijsko selo” u blizini travnatih terena na kojima će se igrati, a ujedno će teniseri tu jedini biti smešteni od svih sportista koji učestvuju na Olimpijadi. Tim povodom se medijima obratio i zamenika šefa ove “misije” Olimpijskog komiteta Srbije, Nikola Kuljača. On je takođe skrenuo pažnju na to da će naše tenisere čuvati srpska policija.

Novak Đoković, Peking 2008. godine

Zbog udaljenosti Vimbldona, teniseri neće biti u mogućnosti da budu u Olimpijskom selu. Iako su izrazili želju da budu zajedno sa ostatkom tima Srbije, nije realno da putuju dva sata u jednom pravcu do svojih borilišta. Oni će u Vimbldonu imati mini selo sa nekoliko različitih objekata. Obezbeđivaće ih naša policija i imaće iste uslove kao i svi drugi naši olimpijci. Naravno, oni će koristiti svoje slobodno vreme da se druže i navijaju za svoje kolege iz tima Srbije – istakao je Kuljača.

Nadamo se da policija neće imati razloga da interveniše i da će srpski teniski Olimpijci moći maksimalno da budu skoncentrisani na teren i borbu za medalje.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   London 2012, Olimpijske igre, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Zorka July 18, 2012 Odgovori

Nasi su teniseri svi dobri ali ja ocekujem zlato od Novaka

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.