31/01/24 - 12:19h

“Srodne duše”: Sabalenka o odnosu sa Badosom: Ona mi je promenila život

 

Evo ko je zaslužan za otkrivanje “aure” Arine Sabalenke.


Harizma Arine Sabalenke postala je tema koliko i njen tenis, nakon što je Beloruskinja drugi put zaredom osvojila Australijan open. Njen smisao za humor, osmeh, energija i aura nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Međutim, Arina nije uvek bila takva, kako je otkrila u intervjuu za WTA. Za njeno “opuštanje” najzaslužnije je prijateljstvo sa španskom koleginicom Paulom Badosom. Evo kako je govorila o odnosu sa njom, i kako joj je to pomoglo.

-Mnogo sam otvorenija nego ranije. Imala sam sreću da izgradim odnose i prijateljstva kao što sam sa Paulom. Ona mi je mnogo pomogla da se otvorim prema ljudima, promenila mi je život u neku ruku. Ranije sam bila zatvorena, bojala sam se i sramila pred nepoznatima. Jako sam srećna što imam Paulu u svom životu. Ona je najbolja osoba na Turu, obožavam je. Čini mi se da smo sada jako slična.

-Može se reći da smo srodne duše. Nije da nisam poštovala ljude ranije, ali ih sada poštujem mnogo više, pristupačnija sam. Sve je to zahvaljujući njoj. Prijatelji, drugovi, poznanici… kome god da zatreba bilo kakva pomoć iz mog okruženja, treba samo da me pozove. Uradiću sve da pomognem i podržim. Ali, ranije nije tako bilo. Sa nekim bliskim ljudima sam prošla neke zaista teške i razočaravajuće situacije u životu, pa sam postala zatvorena i sumnjičava. Ali, sada se to promenilo – zaključila je Beloruskinja.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Arina Sabalenka, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.