31/12/13 - 16:22h

Srećne praznike svojim čitaocima želi Tenis Uživo!

 

Zadnji dan u 2013. godini. Svako od nas je već isplanirao isti, a mi bismo, pre nego što svi krenemo na doček 2014., da Vam se zahvalimo na vernosti u 2013. a uz to se nadamo da ćemo uspeti i u naredna 365 dana da ispunimo sva Vaša očekivanja!

Tenis Uzivo 2014

Još jedna uspešna godina je iza nas. U 2013. smo ušli sa 38000 fanova na društvenoj mreži fejsbuk, što je za godinu dana postojanja bio izuzetan uspeh. U 2014. ulazimo sa 46500 fanova i nadamo se da ćemo tim ritmom, ako ne i bolje, nastaviti i u 2014.

Novaka, Anu, Janka, Jelenu, Nenada, Bojanu, Viktora, a i ostale naše tenisere i teniserke ćemo pratiti i u sledećoj godini. Nadamo se da će njihove igre Vama, a i nama, doneti puno radosti i trofeja kojima bismo bili ponosni.

Novak Đoković će se u sezoni ispred nas boriti za povratak na prvo mesto ATP rang liste, a to je nimalo lak zadatak. Takav zadatak imamo i mi! Vaša vernost nam puno znači i kao jedan od najvećih teniskih portala u Srbiji želimo da u narednoj godini budemo još bolji!

Kao jedan od noviteta na našoj stranici u 2014. godini biće tabela sa rezultatima svih teniskih mečeva! Moćićete da pratite rezultate sa svih mečeva koji su u toku, a isto tako ćete u toj tabeli moći da pronađete ishode svih već odigranih mečeva! Ova tabela će biti upotpunjena informacijom o prenosu mečeva, tačnije na kojim kanalima pored sajta TenisUživo.com se traženi meč može pratiti!

Puno posla je pred nama, ali ga sa zadovoljstvom i nestrpljenjem iščekujemo!

Želimo Vam da u radosti i miru provedete Novogodišnje i Božićne praznike i da u 2014. budete uz nas kako bi uvek mogli da pratite svoje ljubimce u svetu tenisa u direktnim prenosima na našem sajtu!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Janko Tipsarevic, Jelena Janković, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.