31/12/12 - 16:06h

Srećne praznike svojim čitaocima želi ekipa Tenis Uživo!

 

Nova, 2013. godina, je na pragu, a kao da je juče bilo kada smo vam sve najbolje poželeli za godinu koja je sada na izmaku. Imali su uspeha naši teniseri i teniserke u ovoj 2012. godini, ali smo sigurni da se niko od njih neće žaliti ukoliko u 2013. bude još uspešniji. Mi smo takođe imali uspešnu 2012. i na kraju iste brojimo preko 38000 fanova na društvenoj mreži fejsbuk. Hvala na vašem ukazanom poverenju!

Tenis Uživo 2013

Tenis Uživo 2013

Nije lako bilo biti “rame uz rame” sa naši teniserima i teniserkama. Oni su svima postavili visoke standarde svojim uspesima, ali su nam upravo oni bili inspiracija da uvek napredujemo i da iz godine u godinu budemo bolji. Najveći svedok toga je upravo spomeut broj fanova na društvenoj mreži fejsbuk. Retko ko se može pohvaliti nakon godinu dana da broji toliko fanova, ali to ne znači da ćemo tu stati!

Očekujemo da u novoj godini kroz uspehe Novaka, Ane, Janka, Jelene, Viktora, Bojane, Nenada, Aleksandre ova naša “porodica” na fejsbku nastavi da raste!

U 2013. godini, našim spomenutim predstavnicima u ovom sportu, želimo još više pobeda i još više trofeja! Novaku da i sledeću godinu provede na mestu broj 1 na ATP rang listi, kao i da osvoji Rolan Garos, jedini Grend slem koji mu nedostaje. Ani želimo brz povratak u top 10, a zašto ne i prvom mesto na WTA rang listi koje joj nije strano!

Nećemo izostaviti ni Janka, Jelenu, Viktora, Bojanu, Aleksandru, a i druge. Njima želimo isto kao i Ani i Novaku puno uspeha, a pre svega zdravlja jer je ono najvažnije!

Vama, našim vernim čitaocima, želimo da u radosti i miru provedete Novogodišnje i Božićne praznike i da sledeću godinu budete uz nas kako bi uvek mogli da pratite svoje ljubimce u svetu tenisa u direktnim prenosima na našem sajtu!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Janko Tipsarevic, Jelena Janković, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.