31/05/14 - 20:30h

Srbikosi nosili Ducija do duela sa Nadalom

 

Dušan Lajović je danas došao verovatno do svog najvećg trijumfa u karijeri. Sem što je pokazao vrlo dobru igru u duelu protiv Amerikanca Džeka Soka, naš mladi teniser imao je priliku da igra u gotovo Dejvis kup atmosferi. Iako se meč igrao na terenu broj sedam, koji nema veliki kapacitet, buka i glasno navijanje ni u jednom trenutku nisu izostali. Razlog za to su popularni Srbikosi.

Srbikosi 1

Ova simpatična navijačka grupa nastala je 2012. godine na meču Fed kupa u belgijskom gradu Šarlroa. Grupu čine četiri člana, sa posebnom koreografijom i stilom oblačenja, kao i “autorskim” navijačkim pesmama. Ko je danas gledao meč Lajovića mogao je da vidi fantastično (gotovo fudbalsko) navijanje Srbikosa, koji su par puta uspeli da izbace iz ritma njegovog protivnika, koji je u pojedinim trenucima energiju usmeravao ka njima, umesto ka teniseru sa druge strane mreže. Na kraju meča fotografisali su se sa Lajovićem i to objavili preko svoje Fajsbuk stranice.

Rolan Garos

Rolan Garos

Inače, Lajović će se u osmini finala Rolan Garosa sastati sa prvim igračem sveta, Špancem Rafelom Nadalom, koji je do duela sa Lajovićem došao pobedom nad Leandrom Majerom. Koliko će Srbikosi uspeti da pomognu Lajoviću u duelu sa prvim favoritom turnira, ostaje da se vidi, ali sigurno je da će popularni Duci imati veliku podršku sa tribina.

Srbikosi 2

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dušan Lajović, Rafael Nadal, Rolan Garos, Zanimljivosti


Komentari: 3

 
Mira June 1, 2014 Odgovori

Zasto ne postavljate snimak meceva nasih tenisera(ke) da ih vide oni koji nisu mogli da prate direktan prenos ?

 
aca krstic australija June 1, 2014 Odgovori

Mi smo najbolji i kad gubimo.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.