09/02/14 - 20:50h

Srbija – Kanada live prenos (oko 19h) – Gledajte direktan prenos

 

Meč prvog kola Svetske grupe B Fed kupa između Kanade i Srbije u Montrealu biće odigran ovog vikenda. Početak prvog meča zakazan je za subotu od 21h duelom Aleksandre Voznijak i Vesne Dolonc, dok će se posle njih na terenu naći Eženi Bušar i Jovana Jakšić. U nedelju program počinje od 19h, a sastaju se Bušar i Dolonc, te Voznijak i Jakšić. Za dubl su prijavljeni parovi Šeron Fičmen/Gabrijela Dabrovski i Aleksandra Krunić/Nina Stojanović. Direktne prenose iz Montreala pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Program u Montrealu počinje u subotu, po našem vremenu od 21h. Prve će na teren Vesna Dolonc i Aleksandra Voznijak, njih dve su se do sada sastale jednom, a Kanađanka je slavila rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 7:6(5). Nakon ovog meča u subotu se sastaju Eženi Bušar i Jovana Jakšić. Njih dve se do sada nisu sastajale.

Fed kup tim Srbije

Fed kup tim Srbije

Drugog takmičarskog dana program počinje od 19h po srpskom vremenu, a prve će na teren Eženi Bušar i Vesna Dolonc, koje su do sada igrale samo jednom i to prošle godine u Sinsinatiju, a Kanađanka je slavila rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:1. U nastavku programa sastaju se Aleksandra Voznijak i Jovana Jakšić.
Na kraju će biti odigran dubl meč, a za taj duel prijavljene su Šeron Fičmen/Gabrijela Dabrovski za Kanadu i Aleksandra Krunić/Nina Stojanović za Srbiju.

Pratite direktne prenose iz Montreala na TenisUživo i navijajte za naše devojke.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Direktan prenos, Fed kup, Jovana Jakšić, Live Prenos, Nina Stojanović, Srbija - Kanada, Teniserke, Vesna Dolonc, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.