22/01/12 - 11:28h

Srbija je zemlja sa najviše predstavnika u 4 kolu Australian Opena!

 

Zanimljiva statistika nam je zapala za oko na Australian Openu. Naime, na oficijelnoj stranici Australian Opena našli smo podatke vezane za učesnike ovog Grend slema po zemljama gde je Srbija u 4 kolu na prvom mestu! Napomenućemo da je u obzir uzeta samo singl konkurencija.

Srpski teniseri- teniserke

Na startu Australian Opena ubedljivo je bilo najviše predstavnika iz Francuske čak 24. Srbija je bila na 11 mestu na početku turnira u Melburnu kada je u pitanju broj predstavnika, a znate i sami da je Srbija imala 6 predstavnika u singlu.

Kako je takmičenje odmicalo, sve je manje bilo predstavnika iz zemalja koje su na početku imale i po 20 igrača i stiglo se do 4 kola gde Srbija dolazi na prvo mesto ove statistike!

Novak Djoković, Ana Ivanović i Jelena Janković su naši predstavnici u osminifinala ovog turnira što je ujedno i Srbiji donelo “titulu” u četvrtom kolu kao zemlji sa najviše predstavnika.

Detalje ove statistke možete pogledati ovde.

Nadamo se da će i u četvrtfinalu ovog Grend slema Srbija biti i dalje na prvom mestu ove statistike.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Australian Open, Australijan Open 2012, Grend Slem, Jelena Janković, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Turniri, Četvrto kolo


Komentari: 1

 
Vladimaru January 22, 2012 Odgovori

sa verom u Boga do finala

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.