16/09/18 - 03:00h

Srbija – Indija live prenos (oko 13:30h) – Gledajte direktan prenos

 

Reprezentacija Srbije i Indije sastaju se u plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi. Direktan prenos svih mečeva možete pratiti na Tenis Uživo od 14. do 16. septembra. Program prvog dana počinje u 14 časova, drugog u 15 časova, dok se poslednjeg dana prvi meč igra od 13 časova.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Mečevi se igraju u Sportskom centru Ibar u Kraljevu.

U petak program počinje od 14 časova, a prvi će na teren Laslo Đere i Ramkumar Ramanatan, posle čega će početi duel Dušana Lajovića i Prajneša Gunesvarana.

Za dubl meč, u kom su Indijci definitivni favoriti, prijavljeni su Nikola Milojević i Danilo Petrović. Za Indiju će igrati Šriram Baladži i Rohan Bopana, koji je vlasnik 17 titula u konkurenciji parova. Ovaj duel na programu je u subotu od 15 časova.

Trećeg dana takmičenja prvi meč počinje u 13 časova, a igraju ga Dušan Lajović i Ramkumar Ramanatan. Peti susret u ovom okršaju igraće Laslo Đere i Prajneš Gunesvaran.

Dejvis kup tim Srbije (Foto: D. Perunicic, Tenis Uzivo)

Budite uz tenis Uživo i navijajte za našu reprezentaciju u ovom susretu!

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Danilo Petrović, Dejvis Kup, Direktan prenos, Dušan Lajović, Dušan Lajović, Laslo Đere, Laslo Đere, Live Prenos, Nikola Milojević, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.