16/09/18 - 03:00h

Srbija – Indija live prenos (oko 13:30h) – Gledajte direktan prenos

 


Reprezentacija Srbije i Indije sastaju se u plej-ofu za ostanak u Svetskoj grupi. Direktan prenos svih mečeva možete pratiti na Tenis Uživo od 14. do 16. septembra. Program prvog dana počinje u 14 časova, drugog u 15 časova, dok se poslednjeg dana prvi meč igra od 13 časova.


Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Mečevi se igraju u Sportskom centru Ibar u Kraljevu.

U petak program počinje od 14 časova, a prvi će na teren Laslo Đere i Ramkumar Ramanatan, posle čega će početi duel Dušana Lajovića i Prajneša Gunesvarana.

Za dubl meč, u kom su Indijci definitivni favoriti, prijavljeni su Nikola Milojević i Danilo Petrović. Za Indiju će igrati Šriram Baladži i Rohan Bopana, koji je vlasnik 17 titula u konkurenciji parova. Ovaj duel na programu je u subotu od 15 časova.

Trećeg dana takmičenja prvi meč počinje u 13 časova, a igraju ga Dušan Lajović i Ramkumar Ramanatan. Peti susret u ovom okršaju igraće Laslo Đere i Prajneš Gunesvaran.

Dejvis kup tim Srbije (Foto: D. Perunicic, Tenis Uzivo)

Budite uz tenis Uživo i navijajte za našu reprezentaciju u ovom susretu!

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Danilo Petrović, Dejvis Kup, Direktan prenos, Dušan Lajović, Dušan Lajović, Laslo Đere, Laslo Đere, Live Prenos, Nikola Milojević, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari