01/01/13 - 20:41h

Srbija – Australija Hopman kup – Gledajte direktan prenos (oko 10:45)

 

Nakon pobede nad Italijom od 2:1, pred Novakom i Anom je duel sa Australijom. Oko 10:45 na teren će Novak Đoković i Bernard Tomić, a nakon toga Ana Ivanović i Ešlej Berti. Po završetku singlova odigraće dubl meč, a direktne prenose sva tri duela možete gledati na našem sajtu.

Live prenos počinje za


U prvom meču Hopman kupa Australija je igrala sa Nemačkom, a Bernard Tomić je savladao Tomija Hasa. Novak Đoković je u prvoj rundi pobedio Italijana Andreasa Sepija. Ana Ivanović je sa 2:0 bila bolja od Frančeske Skjavone, dok je Nemica Andrea Petković predala meč Ešlej Berti. Australijanci su na isti način dobili i dubl meč, nakon što su zbog Andreine povrede Nemci odustali od borbe.

Ana Ivanović i Novak Đoković

Ana Ivanović i Novak Đoković

Bernard Tomić, 52. teniser sveta i broj jedan svetskog tenisa, Novak Đoković sastajali su se do sada tri puta, a Novak je slavio u sva tri duela. Šesnaestogodišnja Ešlej Berti trenutno je 175. teniserka sveta, a ona i Ivanovićeva se do sada nisu sastajale.

Budite uz Tenis Uživo i navijajte za Anu i Novaka!

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, Hopman kup, Hopman kup, Live Prenos, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.