18/12/14 - 18:00h

Souza prikupljao iskustva od Novaka (foto)

 

Trenutno 54. teniser sa ATP liste, Portugalac, Žoao Souza priprema se za sledeću sezonu, a u tome mu je pomogao prvi teniser sveta Novak Đoković, koji se nalazi u Monte Karlu i tamo priprema za start sezone, koji će biti već od 1. januara u Abu Dabiju.

Novak Djokovic

Novak Đoković i Žoao Souza su zajedno trenirali u sredu u Monte Karlu, a 25-godišnji Portugalac je istakao da je mnogo naučio na tom treningu i da mu je Nole mnogo pomogao.

„Danas smo proveli jutro sa Novakom Đokovićem. Prvo smo bili u teretani, a onda na terenu. Bilo je to sjajno iskustvo jutros i učenje u veoma takmičarskom ritmu. Pridružite nam se“, napisao je na Fejsbuku Frederiko Markes, Souzin trener.

Nole i Souza

Inače, Souza je u ponedeljak dan proveo sa Italijanom Andreasom Sepijem, dok je u utorak sparingovao sa Milošem Raonićem, a u sredu sa Novakom Đokovićem, tako da su pripreme za novu sezonu u punom jeku, a imajući u vidu od koga Portugalac prikuplja iskustva i uči trebalo bi očekivati još bolje rezultate od njega naredne godine.

Novak Đoković se posle Međunarodne teniske Premijer lige nalazi u Monte Karlu, priprema se za start sezone, a premijeru će imati već od 1. januara u Abu Dabiju.

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.