07/03/16 - 16:51h

Skandal u Australiji: Javne prozivke Tomića i Kirjosa

 


Tokom odlučujućeg duela u meču Dejvis kupa između Australije i SAD, Bernard Tomić je optužio Nika Kirjosa da je izmislio bolest da ne bi igrao za reprezentaciju. Kirjos nije ostao bez odgovora.

zimbio.com

zimbio.com


Ozbiljni problemi za reprezentaciju Australije, ne samo zbog ispadanja od Sjedinjenih Američkih država. Tokom odlučujućeg duela, u kojem je Bernard Tomić poražen od Iznera, mladi Australijanac je tokom promene strana rekao selektoru Hjuitu:

Nik sada sedi u Kanberi. Naravno da nije bolestan. Dva puta je to uradio i dva puta je lagao.

Tomić se tu nije zaustavio, već je na konferenciji za medije rekao da će izgubiti poštovanje prema Kirjosu ako se pojavi na Mastersu u Indijan Velsu naredne nedelje.

– Sada će biti zanimljivo videti da li će igrati Indijan Vels, pošto je prošle godine u ovo vreme propustio meč sa Češkom zbog navodne povrede, a onda je igrao Indijan Vels kao da mu se ništa nije desilo.

– Biće zabavno videti u narednih nekoliko dana da li će igrati – a ja mislim da hoće. To će mi reći mnogo toga o njemu. Već sam razgovarao o tome sa njim, ako igra Indijan Vels izgubiće moje poštovanje – rekao je Bernard Tomić.

Nik Kirjos je na ovo reagovao putem Tvitera:

Sve je to u žaru trenutka i ne prihvatam to lično. Indijan Vels je za nedelju dana, ima još vremena. Samo nemoj da očekuješ da ću ti u skorije vreme čuvati leđa – napisao je Kirjos na društvenoj mreži.

Kirjos se tu nije zaustavio. On je potom na isti način podsetio na brutalan poraz Tomića od Finca Jarka Nieminena ma Mastersu u Majamiju 2014. godine, ali je potom tu poruku izbrisao.

Nemojmo zaboraviti ko drži rekord za najbrži poraz na ATP turu – napisao je Kirjos o meču koji je trajao 28 minuta.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Bernard Tomić, Nik Kirgios, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.