29/01/14 - 17:56h

Skandal – Brazilci prevarili Novaka?!?

 

Novak Đoković je samo delimično isplaćen za gostovanje u Rio de Žaneiru, početkom novembra 2012-e godine, tvrdi proslevljeni srpski fudbaler, Dejan “Rambo” Petković. Petković inače trenutno radi u Brazilu kao trener mlađih kategorija u Atletiko Paranenseu, a bio je inicijator i organizator Novakovog dolaska u “zemlju sambe i fudbala”. On kaže da su gradske vlasti na Đokovićev račun uplatile manje od polovine dogovorene sume novca i da je poslednja uplata “legla” još pre godinu dana.

rambo

Popularni “Peći” kaže da, kao jedan od odgovornih za Novakov dolazak, od tada sluša prazna obećanja predstavnika vlasti Karioka države.

Organizator je bila moja agencija, odradili smo bukvalno sve, jer je Novak moj prijatelj. Ukazala se vrlo interesantna prilika za Rio da ugosti nekog takvog kalibra i popularnosti. Dogovor je bio da mi organizujemo njegov dolazak u svakom smislu, a da grad uplati određenu sumu na njegov račun. Određen iznos, ne znam tačno ali mislim da je oko 40 %, uplaćen je Novaku pre dolaska u Brazil, ali posle toga ništa. Od tada slušamo samo obećanja

– prenosi Petković

Naš as je tokom posete Riu odigrao egzibicioni meč sa Gustavom Kertenom i obišao favele. Petković dodaje da je Nole pristao na aranžman iako do tog trenutka iznos nije bio dogovoren, jer je verovao da će sve biti regulisano u najskorije vreme, što se nije desilo.

Gostovanje Đokovića je bio pun pogodak, čak je njegov dolazak ocenjen kao najbolji društveni događaj u godini. Novak je verovao na reč predstavnicima grada, došao je iako mu nisu uplatili sav novac kao po dogovoru. Očekivao je da će ubrzo biti isplaćen. Ali, od tada nije dobio ostatak novca. i tako mi već duže vreme pokušavamo da naplatimo taj iznos od Rija, ali oni očigledno imaju druge prioritete

– kaže Petković , a prenosi sportal.rs

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.