09/01/22 - 21:45h

Siniša Mihajlović: Organizatori su krivi, Novak je žrtva

 

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da Novak Đoković nije kriv za situaciju koja mu se desila pri ulasku u Australiju.


Getty Images AsiaPac

Novak se trenutno nalazi u imigracionom hotelu u Melburnu, a uskoro treba da sazna odluku suda na žalbu kojiu je podneo zbog toga što su australijske vlasti odbile njegovu vizu.

– Teška situacija, po meni su organizatori krivi. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je otišao u Australiju, znači da su postojali uslovi da mu se da medicinsko izuzeće. – rekao je Mihajlović i nastavio:

– Za mene je Đoković žrtva, on nije odgovoran za ovu zbrku. Smešno je da prvog tenisera na svetu zatvorite u hotelu za deportaciju, čak i ako bi to moglo da pomogne da se vidi u kakvoj se situaciji nalaze ljudi koji zatraže azil. Trebalo je da poštuju pravila. Na ovaj način su od Đokovića učinili da postane heroj antivaksera.

Početak saslušanja oko žalbe počinje u ponoć, u noći između nedelje i ponedeljka, po srednjoevropskom vrememu, a odluka bi trebalo da da bude doneta rano ujutru.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.