07/12/16 - 13:32h

Singapur Slemers – UAE Rojals (oko 13.30) – gledajte direktan prenos

 

U sredu se nastavlja takmičenje u Međunarodnoj teniskoj Premier ligi. Od 13.30 sastaju se Singapur Slemersi i UAE Rojalsi, a za drugopomenutu ekipu nastupa i naša Ana Ivanović. Direktan prenos meča nožete gledati na našem portalu.


Live prenos počinje za


Posle tri dana takmičenja u Japanu, karavan se preselio u Singapur. Tamo je juče prvi put nastupila i naša Ana Ivanović, koji igra za ekipu UAE Rojalsa. Prvog dana nije imala uspeha, ali već u sredu ima priliku za popravni. Srpkinja nije bila uspešna protiv Kirsten Flipkens – Holanđanka je slavila sa 6:3.

Međutim, Ivanovićeva će u sredu imati priliku za popravni. Njeni Rojalsi igraju protiv Singapur Slemersa, i imaju priliku da dobrim rezultatima unesu neizvesnost u takmičenje, pošto se nalaze na drugom mestu iza Indijan Ejsesa, koji od 10 časova igraju protiv Japan Voriorsa, za koje nastupa i Jelena Janković.

Tim Japan Voriorsa čine Jelena Janković, Fernando Gonzales, Kei Nišikori, Fernando Verdasko, Žan-Žulijen Roše, Kurumi Nara i Marat Safin.

Za Indijan Ejsese igraju Eženi Bušar, Felisijano Lopez, Ivan Dodig , Rohan Bopana, Mark Filipusis, Sanja Mirza i Tomas Enkvist.

Za UAE Rojalse igra i srpska teniserka Ana Ivanović, a osim nje tu su Daniel Nestor, Goran Ivanišević, Martina Hingis, Tomaš Berdih, Pablo Kuevas i Tomas Johanson.

Za ekipu Singapur Slemersa nastupaju Serena Vilijams, Karlos Moja, Nik Kirjos, Rajner Šutler, Markos Bagdatis, Marselo Melo i Kiki Bertens.

Ana Ivanovic, live prenos

Ana Ivanovic, live prenos

Budite uz naš portal i gledajte direktan prenos meča!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Ana Ivanović, Direktan prenos, IPTL, Live Prenos, Međunarodna teniska Premijer liga, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.