11/06/24 - 10:04h

Siner: Očekujem da Novak igra na Vimbldonu

 

Siner veruje da će Đoković ipak zaigrati na Vimbldonu.


Novi svetski broj jedan, Janik Siner, od “ustoličenja” ponavlja da mu zadovoljstvo nije kompletno jer je poražen u polufinalu Rolan Garosa. Ipak, Đokovićeva povreda koja ga je odvojila od četvrtfinala, otvorila je Italijanu put do vrha rang liste, iako je izgubio od Alkarasa.

I Alkaras i Đoković brane veliki broj poena do kraja leta, što Sineru garantuje sigurnost na vrhu bar dva meseca. Pre Vimbldona, mladić iz Južnog Tirola zaigraće u Haleu. Ne bi bio iznenađen da mu jedan od najvećih konkurenata na terenima “OLD Ingland Klaba” bude i Đoković.

Uprkos proceni lekara, Italijan očekuje da GOAT zaigra na Vimbldonu.

Očekujem Đoković igra na Vimbldonu. Njegov cilj je da se vrati na teren što je brže moguće i da će uspeti to da ostvari već u Londonu. Bio bi veliki gubitak ne videti ga tamo – rekao je Siner.

Za sledeći cilj bira što duži ostanak na vrhu.

Želim da vidim koliko mogu da bude gore, da vidim u kojim segmentima mogu da se popravim, da vidim kako ću igrati na travi, jer sam proše godine prošao kroz probleme – podseća da je u Den Bošu izugubio od Finca Rusuvuorija, pa se u Haleu predao Aleksandru Bubliku, da bi na Vimbldonu stigao do polufinala gde ga je Đoković savladao u tri seta.- Kada se popneš na jednu planinu, pojavi se sledeća na horizontu. Zato treba ići korak po korak.

Moji protivnici više neće imati šta da izgube protiv mene, dok ću ja imati sve da izgubim. To je emotivan deo statusa prvog na svetu i to mi se dopada. Moraću još više da radim kako bih imao nova rešenja na terenu i to će biti moj sledeći korak. Želim da postanem nepredvidljiv u igri – zaključio je Janik.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Grend Slem, Janik Siner, Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti, Vimbldon


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.