14/05/12 - 09:44h

Serena Vilijams kritikuje Novaka i Rafu!

 

Nakon osvojenog Mastersa u Madridu, Serena Vilijams je kritikovala tenisere koji su se žalili na “nepredvidivu” plavu šljaku u Madridu! Vilijamsova vidi ovu podlogu kao i svaku drugu i slaže se sa Federerom po pitanju igranja na istoj.


Naime, Serena Vilijams je posle dodele pehara namenjenom pobednici u ženskoj konkurenciji na Mastersu u Madridu uputila kritiku na račun Novaka Đokovića i Rafaela Nadala koji su kao i mnogi drugi teniseri kritikovali novu podlogu u ovom sportu.

Mi, žene, se ne žalimo, već izađemo na teren i pružimo svoj maksimum. Na WTA turu smo mi pravi akteri, a ne kao neki izađemo na teren i “kukamo”… rekla je Vilijamsova.

Serena Vilijams

Ovim komentarom je pružila podršku Federeru koji je takođe u neku ruku kritikovao Đokovića i Nadala.

Ako želiš biti najbolji na šljaci, onda moraš biti spreman na svaku vrstu šljake, a ne samo na onu koja tebi odgovara… rekao je švajcarac.

Ovim se nastavlja saga o plavoj šljaci i ostavlja pitanje da li će Novak i Rafa sledeće godine nastupiti u Madridu ukoliko podloga bude ponovo plave boje.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   ATP, Masters, Masters u Madridu, Novak Djoković, Teniseri, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari: 3

 
Ksenija Hadzinikolajevic May 14, 2012 Odgovori

Pa jednog dana kad u sljaku ugrade klikere ima svi da se klikerate po terenu.

 
kika May 14, 2012 Odgovori

Sereno,trebala si da igraš u konqrenciji sa muškarcima,jer da ti neznam ime,rekao bih da si brat od Momfisa,nazdravlje njemu:)

 
mis May 14, 2012 Odgovori

Serena previse s….

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.