23/10/14 - 14:37h

Serena bolja od Bušar ali Ana odlučuje ko ce u polufinale

 

Američka teniserka Serena Vilijams pobedila je Kanađanku Eženi Bušar rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:1 u meču poslednjeg, trećeg kola ’crvene’ grupe WTA završnog turnira u Singapuru. Serena ovom pobedom nije obezbedila prolaz dalje, pošto Ana Ivanović može da je prestigne na tabeli ako savlada Simonu Halep sa 2:0 u setovima.

S. Vilijams66
E. Bušar11
Serena Vilijams

Serena Vilijams

Serena je bila dominantna tokom čitavog meča, dok je Kanađanka na sam završni turnir došla dosta umorna i sa problemom sa kolenom što se i videlu u njenim nastupima, gde je zabeležila sva tri poraza i osvojila svega 11 gemova.

U prvom setu Amerikanka je čak tri puta oduzela servis teniserki iz Kanade i to u trećem, petom i konačno u sedmom gemu za ogromnih 6:1. U drugom setu identična situacija, brejk u drugom i četvrtom gemu za Serenu Vilijams i velikih 5:1. Eženi Bušar je uspela da se “upiše” na semaforu, ali je to bilo sve, pa je Amerikanka i drugi period osvojila sa 6:1.

Ovom pobedom Serena Vilijams je ’prebolela’ ubedljiv poraz od Simone Halep, ali nije obezbedila prolaz u polufinale, pošto Ana Ivanović može da je prestigne na tabeli ako savlada Rumunku sa maksimalnih 2:0.

’Crvena’ grupa, treće kolo:
Serena Vilijams – Eženi Bušar 6:1, 6:1
Ana Ivanović – Simona Halep petak, 13.30h

Tabela:
1. Simona Halep 2-0
2. Serena Vilijams 2-1
3. Ana Ivanović 1-1
4. Eženi Bušar 0-3

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Eužen Bušar, Serena Vilijams, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.