25/12/16 - 16:52h

Semu Grotu kladioničari pretili smrću?!

 

Australijski teniser Sem Grot suočio se nedavno sa velikom neprijatnošću.


zimbio.com


Naime, Grot je nedavno izjavio da su njegova porodica i on dobili pretnje smrću od kladioničara koji su izgubili novac kladeći se na njega. Govoreći za domaće medije, Australijanac je istakao da je ovaj slučaj prijavio odgovarajućem telu ATP tura.

– Prijavio sam ovo ATP-u i ostalim nadležnim organima zato što je to postalo neprihvatljivo. Mi smo sportisti, to je naš život.Ovo maltretiranje sa kojim se ja suočavam je nešto što do sada nisam mogao ni da zamislim. Bukvalno mi prete smrću, meni i mojoj porodici. Prete čak i mojoj devojci, i nju često uznemiravaju. Lično, ja sa tim mogu da se izborim, čak se često i nasmejem takvim situacijama, ali, od trenutka kada su počeli da uznemiravaju moju devojku i porodicu, shvatio sam da s stvari otišle predaleko – otkriva popularni “Gromovnik”.

U daljem razgovoru, Grot je otkrio i da se u poslednje vreme poprilično udaljio od društvenih mreža jer smatra da je previše negativne energije na njima. Izbrisao je lični fejsbuk nalog, te sada rukovodi samo oficijelnom fejsbuk stranicom.

29-ogodišnji Grot je trenutno tek 180. teniser sveta i sedmi najbolje plasirani igrač svoje zemlje.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.