07/03/16 - 18:25h

Šarapova zakazala “misterioznu” pres konferenciju

 


Šta li to “kuva” Marija Šarapova?

Marija Sarapova

Marija Sarapova


Ruskinja je putem svoje zvanične web stranice saopštila da će večeras održati konferenciju za medije u Los Anđelesu, gde se trenutno nalazi. I to je sve što znamo, da će nešto “saopštiti”. A o čemu se radi, možemo samo da nagađamo. Uprkos nekim glasinama, najverovatniji razlog bi mogla biti neka novina oko njene povrede ramena, ili nešto u vezi sa njenim brendom slatkiša “Šugarpova”.

Ove godine, Šarapova je već pala na sedmo mesto ATP liste. Povukla se sa turnira u Brizbejnu, Dubaiju, Dohi i Indijan Velsu, koji počinje ove nedelje. Ove sezone je igrala samo Australijan open, gde je u četvrtfinalu poražena od Serene Vilijams, 17. put za redom.

U poslednjih osam meseci nije imala sreće sa zdravljem – Od jula do septembra je muku mučila sa povredom noge, zbog koje je propustila Australijan open, a samo mesec dana kasnije je doživela povredu ramena, koja je i dalje aktuelna. Očigledno da period između dve sezone nije bio dovoljan za oporavak, ili nije adekvatno iskorišćen. U ovom trenutku, njena budućnost na WTA turu nije nimalo izvesna.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Marija Šarapova, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.