02/06/17 - 10:29h

Santoro: Agasi i Novak neće izdržati do US opena!

 

Bivši francuski teniser Fabris Santoro predviđa da će saradnja Novaka Đokovića i Andrea Agasija trajati vrlo kratko.


zimbio.com

Franuski as koji je zbog svoje opuštenosti bio omiljen među teniskom publikom je vrlo konkretno i neobično govorio o stanju u stručnom štabu srpskog igrača. U intervjuu za “BBC”, on je rekao da Novak od Imaza nema nikakvu korist, a da bi Agasi mogao da pomogne isključivo da je Marjan Vajda ostao u timu.

Biću iznenađen ako saradnja Đokovića i Agasija potraje do US opena. Mislim da će to veoma kratko trajati. Zašto? Agasi veoma dobro poznaje tenis, voli tenis, ali to sada nije njegov život. Ima život kod kuće, sa prijateljima, ima fondaciju i nisam siguran da bi bio srećan da mnogo vreman provodi u svlačionici – istakao je Francuz.

Santoro smatra da je pre Agasija, Đoković trebalo da angažuje adekvatnu zamenu za Vajdu.

Novak prvo treba da pronađe nekoga da zameni Vajdu, pa tek onda da dovede supertrenera kao što je Agasi. Što se tiče Imaza, nisam siguran da je on koristan Đokoviću. Možda grešim, možda sam u pravu, ali na terenu mu sigurno ne pomaže. Novak mora najpre da ponovo postane ratnik, kakav je bio do pre nekoliko meseci. Nije davao protivniku nijedan poen, u njegovim očima ste tada mogli da vidite ogromnu ambiciju – zaključio je 44-godišnji Fabris Santoro.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Andre Agasi, Fabris Santoro, Novak Djoković, Rolan Garos, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.