11/06/23 - 11:59h

Šampion RG: Nigde me nisu ovako loše tretirali

 

Ivan Dodig, šampion Rolan Garosa u dublu, kaže da se zbog tretmana organizatora Rolan Garosa osećao kao da igra fjučers.


youtube/screenshot

Hrvatski teniser nezadovoljan je tretmanom koji je imao u Parizu.

– Imam nešto važno da kažem. Četiri puta sam ovde pobedio, ukupno imam sedam gren slem titula, ali nikada doživeo ovako loš tretman. Veoma sam tužan jer nisam nijednog trenutka dobio odnos organizatora kakav su imali ostali teniseri. – rekao je on i istakao da je najveći problem bio prevoz:

– Tužno mi je da kažem, ali za svih 15 dana trajanja turnira, morao sam da dolazim na stadion taksijem. Čekao sam ga i po 40 minuta, osećao sam se kao turista u Parizu. Svaki teniser i svaki šampion zaslužuje da se na turniru oseća kako treba. Ja nisam dobio tretman kao ostali i nadam se da ćete naredne godine to uraditi bolje. Prevoz na Garosu mi je najgore iskustvo otkad sam na Turu. Ne dolaze po mene u hotel, jer sam navodno predaleko, pa moram da dođem na destinaciju dva kilometra od mog hotela jer tamo mogu da dođu. Malo sam zbunjen jer ne znam da li igram gren slem ili fjučers.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Grend Slem, Ivan Dodig, Ivan Dodig, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.